De Franse lessen.

Hoe zien de lessen er uit, en wat doen we?

Cursuri

Frankrijk

Jaarlijks vertrekken duizenden Nederlanders voor vakantie naar Frankrijk. Om te genieten van de prachtige cultuur en het mooie weer. Vaak is de taal een barrière om optimaal te kunnen genieten. Daarom zullen we ons in de lessen focussen op het spreken, begrijpen, lezen en schrijven als voorbereiding op een privéverblijf in Frankrijk. Bijvoorbeeld door het schrijven van een mail naar een camping of een hotel. Natuurlijk zijn de lessen ook voor de francofielen met interesse in de cultuur en het joie de vivre.

Cursuri

De cursussen

De cursussen vinden plaats in het moderne wijkhuis de Alkenhorst in Hoefplan. Iedereen krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen op zijn eigen manier en er heerst een ontspannen sfeer in de groepen. Dat maakt de lessen leuk en leerzaam. Natuurlijk zullen er thema-avonden gehouden worden zoals; een Beaujolais avond,de Chansons en de Franse film ..

Cursuri

Frans voor débutants (beginners)

Frans 1,2,3

Deze cursussen zijn voor deelnemers die weinig of geen Frans spreken. U zult merken dat u snel vooruitgang boekt. De uitleg wordt duidelijk en rustig gegeven. De spreekoefeningen zijn op het dagelijks leven gebaseerd. De cultuur komt ook aan bod. De groepen zijn nooit groter dan 10 personen.

Cursuri

Conversatie Frans

De lessen zijn in het Frans

Conversatie 1 (A2)

Deze cursus is voor deelnemers die in het verleden Frans hebben geleerd en dit hun kennis verder willen ontwikkelen of opfrissen.

Conversatie 2 (A2,3/B1)

Deze cursus is voor deelnemers die de Franse taal erg goed beheersen. De deelnemer kan in Frankrijk een conversatie beginnen en durft te spreken.

Conversatie 3: (b2)

Échange linguistique, culturel et gastronomique pour les amoureux de la France. Ce cours va permettre d'entretenir et d’enrichir votre vocabulaire.Venez nous rejoindre!

Cursuskosten

U kunt zich inschrijven door te klikken op de gewenste cursus. U kunt zich ook aanmelden via de mail, telefonisch of bij de Open Dag.

Fouten onder voorbehoud

Heeft u nog vragen?

Docent: Isabelle Gosselin-Visser

Telefoon Mobiel: 06 53206579

Huis Telefoon: 072-5403032

Contact
wow.init();