Grieks

Het land van de oude geschiedenis en de Akropolis.

OVER

Grieks leren

Welkom bij de Griekse taalsectie. Graag laten wij u meer ontdekken over de Griekse taal. De docent voor de Griekse cursussen is Stavros Tatsis die +30 jaar ervaring heeft in het geven van Griekse les.

De griekse lessen

Hoe zien de lessen eruit en wat doen we?

grieks1

Griekenland als vakantieland

Griekenland is voor veel Nederlanders één van de populairste vakantiebestemmingen. Het land staat bekend om zijn gastvrije bevolking. Het is geweldig om met de vriendelijke Grieken te spreken in hun eigen taal, om het allemaal te verstaan en te begrijpen.

grieks2

Nieuwgrieks 1 – beginners

In de beginnerscursus van 20 lessen leert u in het Grieks te communiceren in eenvoudige situaties en de basisgrammatica. U leert veelgebruikte dagelijkse woorden en zinnen. Aan het einde van de cursus heeft u voldoende woordenschat en beheerst u zinsconstructies om de Griekse taal vlot te gebruiken en te verstaan.

grieks4

Nieuwgrieks voor half-gevorderden

U hebt al enige kennis van de Griekse taal maar soms lukt het niet helemaal om u goed verstaanbaar te maken. Tijdens de lessen wordt grammatica afgewisseld met het voeren van gesprekjes over o.a. cultuur en tradities van Griekenland. Na 20 lessen zult u merken dat uw woordenschat en kennis van grammatica flink is uitgebreid.

logo

Nieuwgrieks voor gevorderden

In deze cursus wordt nog een stap verder gezet en is het de bedoeling nog wat dieper op de grammatica en conversatie in te gaan. Er wordt ook aandacht besteed aan het correct kunnen schrijven van Grieks. Zo kunt u bij zakelijke besprekingen of op reis in Griekenland moeiteloos uw zegje doen! Deze cursus bestaat uit 20 lessen en er wordt gebruik gemaakt van een Griekse methode. Rondom de teksten staan gevarieerde opdrachten om woordenschat, grammatica en uitspraak te oefenen.?

Cursuskosten

Starten geen nieuwe groepen vanaf seizoen 2022.

Contactgegevens docent

Wilt u meer informatie? Neem direct contact op met de docent:
Docent: Stavros Tatsis
Telefoon Mobiel: 06 36410739
Huis Telefoon: 0228318322
Mail: statsis@quicknet.nl