frankrijk

Het land om te genieten. Kent u de uitdrukking "leven als een god in Frankrijk"?

OVER

Frans leren

Welkom bij de Franse taalsectie. Graag laten wij u meer ontdekken over de Franse taal. De docent voor de Frans cursussen is Isabelle Gosselin die +30 jaar ervaring heeft in het geven van Franse les.

De Franse lessen

Hoe zien de lessen eruit en wat doen we?

montmichel

Frankrijk

Jaarlijks vertrekken duizenden Nederlanders voor vakantie naar Frankrijk. Om te genieten van de prachtige cultuur en het mooie weer. Vaak is de taal een barrière om optimaal te kunnen genieten. Daarom zullen we ons in de lessen focussen op het spreken, begrijpen, lezen en schrijven als voorbereiding op een privéverblijf in Frankrijk. Bijvoorbeeld door het schrijven van een mail naar een camping of een hotel. Natuurlijk zijn de lessen ook voor de francofielen met interesse in de cultuur en het joie de vivre.

les

De cursussen

De cursussen vinden plaats in het moderne wijkhuis de Alkenhorst in Hoefplan. Iedereen krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen op zijn eigen manier en er heerst een ontspannen sfeer in de groepen. Dat maakt de lessen leuk en leerzaam. Natuurlijk zullen er thema-avonden gehouden worden zoals; een Beaujolais avond,de Chansons en de Franse film

huiswerk

Frans voor débutant (beginners)

Frans 1,2,3
Deze cursussen zijn voor deelnemers die weinig of geen Frans spreken. U zult merken dat u snel vooruitgang boekt. De uitleg wordt duidelijk en rustig gegeven. De spreekoefeningen zijn op het dagelijks leven gebaseerd. De cultuur komt ook aan bod. De groepen zijn nooit groter dan 10 personen.

logo

Conversatie lessen

De lessen zijn in het Frans

Conversatie 1 (A2)
Deze cursus is voor deelnemers die in het verleden Frans hebben geleerd en dit hun kennis verder willen ontwikkelen of opfrissen.

Conversatie 2 (A2,3/B1)
Deze cursus is voor deelnemers die de Franse taal erg goed beheersen. De deelnemer kan in Frankrijk een conversatie beginnen en durft te spreken.

Conversatie 3: (b2)
Echange linguistique, culturel et gastronomique pour les amoureux de la France. Ce cours va permettre d'entretenir et d'enrichir votre vocabulaire.Venez nous rejoindre!

Cursuskosten

Bij Taal is voor iedereen proberen wij de kosten zo beperkt mogelijk te houden. Wilt u in termijnen betalen? Geen probleem, dit is mogelijk.

Frans 4 (A2)

€ 255 ,-

Maandag 19:00 tot 20:25

Aanvang: 2 oktober 2023

20 lessen

Frans 3 (A2)

€ 255 ,-

Maandag 20:30 tot 22:00

Aanvang: 2 oktober 2023

20 lessen

Frans 2 (A0)

€ 295 ,-

Woensdag 20:30 tot 22:00

Aanvang: 4 oktober 2023

20 lessen

Conversatie 3 (B1)

€ 295 ,-

Woensdag 19:00 tot 20:25

Aanvang: 4 oktober 2023

20 lessen

Contactgegevens docent

Wilt u meer informatie? Neem direct contact op met de docent:

Isabelle Gosselin

E: p.visser270@kpnmail.nl

T: 072 540 30 32